Tråkkemaskinen er tilbake i drift

Løypegutta har jobbet på spreng for å få tråkkemaskinen tilbake i drift, og nå er alle løyper oppkjørt. God tur!

Prepareringsproblemer

Tråkkemaskinen har tekniske problemer som fører til at det ikke blir preppa mer denne helga (16-18/2) Det er kjørt glattebrett (ikke klassiskspor) i store deler av Mæhlumsmarka på fredeag ettermiddag, og Svartputten er kjørt torsdag kveld. Det er vanskelig å ansl...

Skiløyper til Kvitsand

Som et prøveprosjekt er det oppkjørte løyper mellom fellesfjøset og Kvitsandvika hyttefelt. Løypene er veldig fine, men vær obs: noen få partier er kun kjørt med belter, og det er partier som er svært bratte.   God tur!

Følg med på skisporet.no for oppdatering vedr. løypekjøring i bygda

Vi har fått spørsmål om hvordan det ligger an med skiføret i bygdas løypenett. På skisporet.no finner du informasjon om når og hvor det er kjørt :) God tur!

Hele løypenettet i Svartputten er kjørt! GOD SKITUR!

Hele løypenettet i Svartputten ble kjørt i går, fredag, også utom Lonmyra, og kort løype i lyslinja fra Eriksveen. Løypa til Kløvstad er ennå kjørt bare til nye fjøset i Trætengen. Veldig bra forhold stort sett i hele løypenettet til tross for lite snø. G...

Skitrening 12/1

Det blir skitrening i lysløypa kl 18.00-19.00. Skileik for 1.-3. Klasse, skøyting for øvrige.

Lysløyperenn

Lismarka har lysløyperenn i morgen og vi får mulighet til å delta da vi fortsatt har for lite snø i eget anlegg. Påmelding fra kl 18, start 18.30. Fristil. Husk kontanter!

Skitrening 5/1

Det blir skitrening fra Solbergsenga innerst i Ulveroa torsdag kl 18.00. Ta med hodelykt og skøyteski. Det blir ikke trening for 1. – 3. klasse før det blir nok snø I lysløypa.