Kategoriarkiv: Brøttum Brass

Velkommen til konsert med Brøttum Brass

Vårkonsert

Vårkonsert med Mannskoret Klang, dirigent Dag Leonardsen og Brøttum Brass, dirigent John Philip Hannevik i Nordre Ål kirke søndag 1. mai kl. 18.00

Brøttum brassKlang

Mannskoret Klang og Brøttum Brass går sammen om en 1.maikonsert i Nordre Ål kirke på 1. mai. Kor og korps hadde en tilsvarende felles konsert 1. mai for to år siden, og fikk da så god respons fra publikum at det fristet til gjentakelse.
Mannskoret Klang vil ha et variert program fra salmer til spiritual, gospel og viser, og med arrangementer av bl.a. Leif Solberg og P.O. Hildre.Mannskoret Klang har et repertoar som spenner fra kjente nasjonalsanger og religiøse sanger til Bellman og drikkeviser, og har et stort og trofast publikum i Lillehammer. Særlig julekonsertene deres trekker mange. Dag Leonardsen har vært korets faste dirigent siden 1995. Tidligere har koret hatt både Leif Ramsøy og Leif Solberg som dirigenter.
Brøttum Brass vil presentere en del av det repertoaret som korpset også har øvd inn til en konsert som var i Hamar domkirke den 17. april, sammen med ungdomskoret Defrost Youth Choir. Det vil si «The Lord is King», et større verk av Ray Steadman-Allen, bygget over en salmetone, «Symphonic Rhapsody for Euphonium and band av Edward Gregson, med Torbjørn Dahl som solist, Davie Bowies «Life on Mars» i et brassband-arrangement og en trombonesolo for Cavatine av Saint-Saëns med Grethe Berntsen som solist.
Korpset dirigeres av John Philip Hannevik, som har vært korpsets prosjektdirigent i flere år, og som har hatt korpsets julekonserter de siste årene. John Philip Hannevik er en ettertraktet dirigent for landets elitekorps, og Brøttum Brass har svært fornøyd over å ha fått ham hit som dirigent for de to vårkonsertene.

 

Brøttum Brass inviterer til julekonsert i Brøttum kirke 28.november

Brøttum Brass skal ha julekonsert i Brøttum kirke sammen med Helena Klaren fredag den 28. november kl. 20.00

Medvirkende er:
John Philip Hannevik som dirigent. Torbjørn Dahl, Kari Aasmoe, Andres Halla, Anne Linnea Rømo, Synnøve Lohnbakken og Daniel Farestveit er solister. Helena Klaren leder konserten, synger og leser dikt og historier. Samme konsert er kvelden etter i Kulturhuset Banken i Lillehammer.

Julekonsert med Rein Alexander og Brøttum Brass


Brøttum Brass ønsker alle velkommen til årets julekonserter!

Onsdag 12.desember i Lillehammer kirke kl 20.00
Torsdag 13. desember i Brumunddal kirke kl 20.00

Brøttum Brass har engasjert sangeren Rein Alexander som gjesteartist til årets julekonserter. Konsertene er variert lagt opp med kjente og kjære julesanger i spennende arrangementer, krydret med klassiske perler som bl.a. Ave Verum Corpus og O’ Helga Natt, med Rein Alexander sin fantastiske stemmeprakt.

I høst har Rein Alexander vært en svært sentral deltaker i NRK sin storsatsing Stjernekamp hvor han har vist sin allsidighet som sanger innen mange stilarter. Og nå er han altså klar for å gi oss en vakker og varm julestemning som gjesteartist med sin fantastiske stemme sammen med Brøttum Brass sitt messingensemble. Vi gleder oss til å gi publikum denne konsertopplevelsen sammen med Rein Alexander!

Billettbestilling på mail SORKEN996@HOTMAIL.COM eller telefon 41435074.
Evt. ledige billetter selges ved inngangen. Voksne: kr. 250 – Barn: kr. 150

Brøttum Brass, 120 års jubileumskonsert

Tid: lørdag 27. oktober kl 18.00

Sted: Kulturhuset Banken, Lillehammer

Jubileumskonserten byr på mye variert musikk, bl.a diverse solistinnslag, utdrag fra Gordon Langfords «Harmonious Variations on a Theme of  Handel», musikk av den engelske dirigenten, komponisten, arrangøren og brøttumsvennen Goff Richards og ellers musikk fra korpsets lange historie.

Dirigent er Thorbjørn Lunde.

 

 

 

 


Velkommen på konsert!

Konsert på Brøtheim

Brøttum Brass spiller på Brøtheim lørdag 22.september kl 18.00.
Sørum Musikklag stiller som gjestekorps. Se plakaten!

Høstkonsert 30. oktober kl. 17.00

Brøttum skolekorps og Brøttum Brass arrangerer konsert på Brøtheim søndag 30. oktober kl. 17.00.
Se plakaten!