Julekonsert i Brøttum kirke søndag 1. desember kl. 18.00

Medvirkende:
Brøttum Brass, med Tormod Flaten som dirigent og solist
Brøttum skolekorps, med Andres Halla som dirigent

Brøttum Brass har lagt årets julekonsert til egen kirke i år og har invitert med seg Brøttum skolekorps, som dirigeres av brassbandets solokornettist Andres Halla.
Årets begivenhet er at brassbandet i år fått med seg Tormod Flaten som gjestesolist og dirigent.
Tormod Flaten er en internasjonalt kjent euphonium-spiller knyttet til Den kongelige norske marines musikkorps. Han har gitt ut tre cd-er og har opptrådt som solist på festivaler rundt om i hele verden, i USA, Korea, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østerrike, Ungarn, Belgia, Tyskland, Danmark, Finland. Han blir omtalt som en av de mest interessant nålevende utøvere av euphonium. Han spilte med Norges ledende brassband Eikanger Bjørsvik Musikklag som euphonium-solist i 13 år og har selv undervist i euphonium ved Grieg-akademiet, der han ble historisk ved å oppnå høyeste score ved begge sine eksamener, som den aller første noensinne.
Så det er en stor ære for brøtningene å få ham til Brøttum kirke som solist førstkommende søndag. Han har da vært her under flere øvelser for å forberede konserten.