Tusen takk til alle frivillige i Romjulsrennet Sjusjøen 2018!

Nok en gang har Brøttum IL arrangert Romjulsrennet på Sjusjøen, med mange frivillige funksjonærer involvert i en eller annen oppgave. Et fantastisk arrangement som gir gode penger i klubbkassa i Brøttum IL, som igjen vil gi mange og gode idrettstilbud til unge og gamle på Brøttum.

Uten alle disse frivillige som i dag har vært i aksjon ville vi aldri klart å få til dette, og derfor ønsker vi å takke alle sammen og ved å si; HJERTELIG TUSEN TAKK!

Rennkomiteen har i lang tid i forkant jobbet med gode forberedelser, og på selve renndagen har over 50 frivillige funksjonærer vært involvert i en eller annen oppgave.

I år som i fjor fikk vi et fantastisk flott vintervær med strålende sol, god stemning og «panser-skispor» i fjellet, slik at dette igjen blir husket som «Romjulas vakreste eventyr».

Svært mange og gode tilbakemeldinger har vi fått, og vi i Brøttum IL skal være stolte over å ha produsert et så godt skirenn midt i romjula.

«Uten Romjulsrennet på Sjusjøen blir det ikke jul» hevder mange av våre trofaste deltagere.

Rennleder Jon Anders Stalsberg vil på vegne av rennkomiteen takke alle som bidro til et vellykket arrangement, og ønske alle en fortsatt god jul og et godt nytt år.

Kanskje vi sees i romjula neste år også?

Med vennlig hilsen
Jon Anders Stalsberg
Rennleder Romjulsrennet Sjusjøen 2018