En stjerne klar

En stjerne klar –  julekonsert med skinnende perler fra det musiske skattkammer, hentet fra barokken og norsk tradisjon, flettet sammen med legender og fortellinger. Lise for sjelen i en travel førjulstid. Nyt tonenes rene  skjønnhet og vinens edle dråper. Synk sammen i fjøset.

Sigyn Fossnes har studert i Tromsø, Oslo og London. Etter studier var hun ansatt i Stavanger symfoniorkester, men hun er nå bosatt i Oslo hvor hun underviser på Barratt Due og spiller med bl. a. Ensemble Ernst. Hun har spilt inn en solo-CD med stykker skrevet for henne, i tillegg til CDer med kvartett og pianist og ensembler.
Hun er ofte invitert til å gi mesterklasser i en rekke land; i Norden, England, Wales, Vietnam og Brasil.
Lene Rosåsen Glamsland har siden 2012 bodd og arbeidet i Paris og ble i 2014 tatt tatt opp som elev på solistutdannelsen ved Schola Cantorum hvor hun studerte hos pianisten Tamas Vesmas. Hun tok i 2011 sin avsluttende eksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med høyeste karakter, og har tidligere studert tre år i Tromsø hos professor Tori Stødle. Hun har spilt en rekke konserter i Norge, Danmark, Frankrike og Italia. 
 
Gjertrud E Strømme har studert i Tromsø, Kristiansand og Oslo. Hun er  kulturskolerektor og sangpedagog i Gausdal. I tillegg er hun freelance sopran, eier og driver av Operagården Sæther.