Nærmiljøanlegg, uteområde og svømmehall på Brøttum

I oktober hadde vi besøk av ordfører Anita Ihle Steen på Brøttum, der hun inviterte til ordførerens time. Det mange var opptatt av, både barn og voksne, var når svømmehallen ville bli ferdig, og hvor den skal bygges. Flere av elevene på Brøttum skole lurte på om det ville bli gjort noe mer med uteområdet rundt skolen. Ordføreren oppfordret bygda til å sette seg ned og lage en prioritert liste over hva vi ønsker for nærmiljøanlegg og uteområde på Brøttum. Brøttum bygdeutvalg inviterte Brøttum IL, FAU ved Brøttum skole og representanter for Helselaget til et møte. Målet var å sette ned en arbeidsgruppe som kan jobbe for å lage en plan, som oversendes ordføreren.

Arbeidsgruppa består av Erik Mæhlum, Øystein Torp, Stian Undbekken og Ida Mæhlum. Representanter fra FAU vil være observatører. De inviterer til et åpent møte på Brøttum mandag 17.desember slik at alle som ønsker å komme med innspill, eller på en eller annen måte kan bidra i arbeidet, får mulighet til det.

Brev-til-Ringsaker-kommune-271118 (1)