Takkekonsert for Siri Sunde

Brøttum Brass, dirigent Erling J. Myrseth og Brøttum skolekor, dirigent Kari Borud inviterer til takkekonsert i ord og toner for bygdas prest Siri Sunde

Brøttum kirke mandag 1. mai kl. 18.00

Konferansier Roger Andreassen

Inngang voksne kr. 200, barn og ungdom gratis.

brottom brass NM2017 Brøttum skolekor

Brøttums og nordre Ringsakers svært avholdte prest Siri Sunde har søkt om et år permisjon i jobben, for å flytte til Oslo for å bo sammen med sin ektefelle, etter tre år med pendling mellom Oslo og Brøttum. For å synliggjøre bygdas takknemlighet overfor Siri Sunde, som har gjort en betydelig innsats for bygdene i nordre Ringsaker i løpet av de åtte årene hun har vært her, inviterer Brøttum Brass og Brøttum Skolekor til en svært variert, vakker og spennende takkekonsert i ord og toner i Brøttum kirke på kvelden 1. mai. Hedersgjesten Siri Sunde vil snakke om solidaritet i sin «mini 1.mai tale», og forteller at hun er svært rørt over at denne konserten arrangeres, og er spesielt glad for å kunne være med på noe på Brøttum akkurat på 1. mai.

Siri Sunde kom til Brøttum som prest i januar 2009 og har i løpet av disse årene vist seg som en prest som kommuniserer svært godt med alle, små og store. Hun har ikke bare vært en prest for menigheten i bygda, hun har også betydd mye for bygdas musikkliv, blant annet som konferansier under flere av vårkonsertene til Brøttum Brass og i et nært samarbeid med de 47 sprudlende unge sangerne i skolekoret og Kari Borud.

På programmet står blant annet musikk som Brøttum Brass også skal framføre i Kulturkirken Jakob i Oslo under den nasjonale konkurransen Oslo Brassfestival denne helgen.

Kari Borud og Helen Hårstadhaugen medvirker også med sang og musikk, og både Brøttum Brass og Brøttum Skolekor har med flere av sine dyktige solister under konserten. Roger Andreassen vil lede publikum gjennom programmet denne minnerike kvelden.