Aikido på Brøttum

Visste dere at aikidoklubben på Brøttum drives av en Norges mest profilerte utøvere? John Øyvind Albertsen er en blant ti som har holdt på siden aikidio kom til Norge, og blant de høyest graderte i landet. Han er også leder for Norges Aikidoforbund.

Lenken viser til en artikkel i GD. Den er fra 2007, men kunne like gjerne vært skrevet i dag. Artikkelen er skrevet av Live Sætre (også brøtning! Hun forteller blant annet om John Øyvinds studieopphold i Japan, der han underviste japanerne i deres egen kampsport!http://www.gd.no/nyheter/article2532653.ece

«Aikido er ingen aggressiv angrepssport der formålet er å brekke bein eller armer på motstanderen. – Filosofien rundt aikido ligger i hodet og hjertet, men utøves i hender og føtter, sier John Øyvind Albertsen.»

Gruppa trener på Tømmermyra to ganger i uka. Det er egne treninger for barn og for voksne. Velkommen!

Aikido