Barnas Sjusjøritt 2013

I forbindelse med Sjusjørittet lørdag 27. juli vil Brøttum IL arrangere et sykkelritt for barn i alderen 6 – 12 år. Det er ingen tidtaking, løypa vil gå i lett terreng og vi ønsker å fokusere på mestring, og gleden ved å sykle.

Når: lørdag 27. juli

Hvor: Sjusjøen langrennsarena

Start: kl.10.15

Påmelding: i telt på Sjøsjøen langrennsstadion fra kl. 09.00 lørdag 27. juli, kun kontant betaling

Aldersgruppe: Barn 6 – 12 år

Løypetrase: start og mål på Sjusjøen langrennsstadion, grus og lett terreng, 6 – 8 år kort runde (ca 1 km), 9 – 12 år lang runde (2 – 3 km). Det vil også være mulig å prøve seg i en kort ferdighetsløype på stadion (ved start).

Premier: alle deltagere får treningstrøye fra Craft (verdi kr 249,-), Barnas Sjusjørittmedalje og drikke ved målgang.

Startkontingent: kr 100,-

Sykkel