Author Archives: Dorte Finstad

Velkommen til 3.dagsball på Brøtheim

Kjøp billetter til året 3.dagsball her: Billetter til 3.dagsball 2018

Invitasjon til idé dugnad for nærmiljøanlegg på Brøttum

Arbeidsgruppa for nærmiljøanlegg, svømmehall og uteområde på Brøttum ønsker med dette å invitere lag, foreninger, private virksomheter og andre interesserte på Brøttum til et informasjons-  og arbeidsmøte på Brøttum Barne og Ungdomsskole den 17. desember kl 19-21. Møtet blir avholdt i aulaen, nedre inngang.

Velkommen!

Les mer om bakgrunn, arbeidsgruppa og agenda her: Invitasjon til lag og foreninger 

 

Nærmiljøanlegg, uteområde og svømmehall på Brøttum

I oktober hadde vi besøk av ordfører Anita Ihle Steen på Brøttum, der hun inviterte til ordførerens time. Det mange var opptatt av, både barn og voksne, var når svømmehallen ville bli ferdig, og hvor den skal bygges. Flere av elevene på Brøttum skole lurte på om det ville bli gjort noe mer med uteområdet rundt skolen. Ordføreren oppfordret bygda til å sette seg ned og lage en prioritert liste over hva vi ønsker for nærmiljøanlegg og uteområde på Brøttum. Brøttum bygdeutvalg inviterte Brøttum IL, FAU ved Brøttum skole og representanter for Helselaget til et møte. Målet var å sette ned en arbeidsgruppe som kan jobbe for å lage en plan, som oversendes ordføreren.

Arbeidsgruppa består av Erik Mæhlum, Øystein Torp, Stian Undbekken og Ida Mæhlum. Representanter fra FAU vil være observatører. De inviterer til et åpent møte på Brøttum mandag 17.desember slik at alle som ønsker å komme med innspill, eller på en eller annen måte kan bidra i arbeidet, får mulighet til det.

Brev-til-Ringsaker-kommune-271118 (1)

Julemesse på Brøtheim

Velkommen til konsert med Brøttum Brass

Allsangkveld Brøtheim 27. oktober 2018 kl. 18.00

Allsang okt 2018

Tusen takk til alle frivillige i Romjulsrennet på Sjusjøen 2017!

Lørdag 30.12.2016 arrangerte Brøttum IL Romjulsrennet Sjusjøen 2017 på Sjusjøen langrennsarena. En rennkomitè har jobbet i lang tid med forberedelser innen ulike ansvarsområder i forkant av arrangementet, og på selve renndagen har over 50 frivillige funksjonærer også vært involvert i en eller annen oppgave.

Et fantastisk flott vintervær med strålende sol, god stemning og «panser-skispor» i fjellet, blir dette av mange husket som «Romjulas vakreste eventyr». Med svært mange og gode tilbakemeldinger fra utøverne, skal vi i Brøttum IL være stolte over å ha produsert et så godt skirenn midt i jula.

«Uten Romjulsrennet på Sjusjøen blir det ikke jul» hevder mange av våre trofaste deltagere.

Rennleder Jon Anders Stalsberg vil på vegne av rennkomitèen takke alle frivillige som bidro til et vellykket arrangement og som gir godt med penger til alle aktive barn, ungdom og voksne i Brøttum IL.

Godt nytt år til alle sammen, og kanskje vi sees i romjula neste år også?

Med vennlig hilsen
Jon Anders Stalsberg
Rennleder Romjulsrennet Sjusjøen 2017

Romjulsrennet Sjusjøen 2017

Romjulsrennet Sjusjøen 2017

Tilsammen 50 frivillige stiller opp for Brøttum IL for å kunne arrangere Romjulsrennet

Tilsammen 50 frivillige stiller opp for Brøttum IL for å kunne arrangere Romjulsrennet

 Romjulsrennet Sjusjøen 2017 (16)

Julemesse på Brøttum 2.desember 2017

Bygdekvinnelagets tradisjonelle julemesse åpner kl:12.00 på Brøtheim 2.desember

Julemesse 2017

 

Julemesse 2017

Til lag og foreninger på Brøttum

Kulturrådet kommer til Brøttum den 7.september og i den forbindelse ønsker de en orientering om hva som rører seg i kulturlivet på Brøttum.

Brøttum bygdeutvalg ønsker å presentere alle lag og foreninger fra Ring, Lismarka, Mesnali og Brøttum. Dette er en fin mulighet for oss til å få vist frem alt som skjer i Bygda vår og få en dialog om hva vi har behov for eller ønsker hjelp med fra kommunen sin side.

Brøttum bygdeutvalg har ingen god oversikt over alle lag, foreninger og kontaktpersoner, så vi håper at dere kan hjelpe oss. Dette gjelder kun kultur, alt som handler om idrett hører til idrettsrådet.

Vi har laget et skjema som vi håper at dere kan fylle ut og returnere til oss innen 1.september 2017, til post@brottum.no

Husk at kulturrådet forvalter midler som kan komme akkurat ditt lag eller forening tilgode

Vær så snill å returnere innen 1.september 2017. Har du noen bilder som viser deres aktivitet hadde det også vært supert!

Hilsen fra Brøttum bygdeutvalg

Skjema: Innhenting av informasjon om lag og foreninger på Brøttum

Velkommen til revy på Brøttum!

Teatris_vulgaris_2017