Author Archives: Dorte Finstad

Julemesse på Brøttum 2.desember 2017

Bygdekvinnelagets tradisjonelle julemesse åpner kl:12.00 på Brøtheim 2.desember

Julemesse 2017

 

Julemesse 2017

Til lag og foreninger på Brøttum

Kulturrådet kommer til Brøttum den 7.september og i den forbindelse ønsker de en orientering om hva som rører seg i kulturlivet på Brøttum.

Brøttum bygdeutvalg ønsker å presentere alle lag og foreninger fra Ring, Lismarka, Mesnali og Brøttum. Dette er en fin mulighet for oss til å få vist frem alt som skjer i Bygda vår og få en dialog om hva vi har behov for eller ønsker hjelp med fra kommunen sin side.

Brøttum bygdeutvalg har ingen god oversikt over alle lag, foreninger og kontaktpersoner, så vi håper at dere kan hjelpe oss. Dette gjelder kun kultur, alt som handler om idrett hører til idrettsrådet.

Vi har laget et skjema som vi håper at dere kan fylle ut og returnere til oss innen 1.september 2017, til post@brottum.no

Husk at kulturrådet forvalter midler som kan komme akkurat ditt lag eller forening tilgode

Vær så snill å returnere innen 1.september 2017. Har du noen bilder som viser deres aktivitet hadde det også vært supert!

Hilsen fra Brøttum bygdeutvalg

Skjema: Innhenting av informasjon om lag og foreninger på Brøttum

Velkommen til revy på Brøttum!

Teatris_vulgaris_2017

En stor takk til de frivillige!

Fredag 30.12.2016 arrangerte Brøttum IL Romjulsrennet Sjusjøen 2016 på Sjusjøen langrennsarena. En rennkomitè har jobbet med ulike ansvarsområder i forkant av arrangementet og på selve renndagen har over 50 frivillige funksjonærer vært involvert i en eller annen oppgave. Rennleder Jon Anders Stalsberg vil på vegne av rennkomitèen takke alle frivillige som bidro til et vellykket arrangement, og samtidig ønske alle sammen et godt nytt år!

Med vennlig hilsen
Jon Anders Stalsberg
Rennleder Romjulsrennet Sjusjøen 2016

romjulsrennet_sjusjoen-2016-63

Julegudstjenester i Brøttum menighet

Fredag 23.12.2016
Søndag 25.12.2016
Mandag 26.12.2016
Lørdag 31.12.2016
Søndag 8.01.2017
17:00
Foto: Atle Strand

Foto: Atle Strand

Ingen styrketrening torsdag 22.desember

Det blir juleferie fra styrketreningen torsdag den 22. desember. Vi starter opp igjen første torsdag i januar.
God jul.

Velkommen til småbarnsjuletrefest på Brøttum

Velkommen til småbarnsjuletrefest på Brøttum

Velkommen til småbarnsjuletrefest på Brøttum

Velkommen til julegrantenning ved Brøttum bo- og aktivitetssenter

Første søndag i advent (27.november) kl:17.00 tenner vi lysene på juletreet utenfor Brøttum Bo- og aktivitetssenter. En gruppe fra Mesnali/Lismarka brass spiller og speiderne kommer med fredslyset.

Servering av gløgg og pepperkaker.

Alle er velkomne til å delta!

julegran

 

 

 

Krølletreff for små barn lørdag 29. oktober kl. 10.30

krolletreff-sauen-som-gikk-seg-villLørdag 29. oktober kl. 10.30 arrangeres det Krølletreff i Brøttum kirke. Her blir vi kjent med Krølle – sauen som gikk seg bort, synger og beveger oss sammen. Krølletreff retter seg spesielt mot små barn, men er åpent for alle. Velkommen!

Allehelgensvandring for skolebarn torsdag 27. oktober kl. 17.30

I anledning allehelgensdag første søndag i november inviterer Brøttum til en stemningsfull allehelgensvandring for barn inne i Brøttum kirke og ute på kirkegården, der vi samler perler på ulike poster. Perlene settes sammen til livets krans, som barna får med seg hjem. Samlingen avsluttes med lett servering. Mer info og påmelding i lenken.

http://www.kirken-ringsaker.no/Forsiden/Aktuelt/ArticleId/41267/AllehelgensvandringLittle blond girl with candles in Orthodox Church